nūhou

Hoʻomaikaʻi i ka hoʻokumu ʻana o ka hui Hongchen a me ke koleke hoʻomaʻamaʻa hoʻomaʻamaʻa ʻo Guanghua a me ka wehe maikaʻi ʻana o ka papa mua.

ʻO Hongchen Group kahi ʻoihana e hoʻopili nui i ka hoʻomaʻamaʻa limahana. I mea e hoʻoikaika hou ai i ka hiki ke hoʻokele o ka alakaʻi o ka ʻoihana o ka ʻoihana, hoʻomaikaʻi i ka mākau hoʻokele o ka hui cadre, hoʻoliʻiliʻi i ka hoihoi o ka hana, mahi i nā iwi ʻaoʻao a me nā pūʻali koa mālama, ka hui a me Hangzhou Guanghua Empower Education Technology Co., Ltd. hoʻolauna. Ma Kepakemapa 22, 2019, Hongchen Group a me Guanghua Fu Energy i hoʻokumu pū i kahi koleke hoʻomaʻamaʻa a ua hoʻokumu maikaʻi i ka hoʻomaʻamaʻa makahiki a me ka wehe ʻana i ka hana.

1
2

I ka hoʻolauna ʻana, ua kuhikuhi ka luna nui o ka hui, ʻo Mr. Zhang Hong, a me ka luna o Guanghua Empowerment, ʻo Mr. Fang Yongfei, i ka hoʻokumu ʻana i ke koleke hoʻomaʻamaʻa, a ua kau pū i nā pahuhopu a me nā koi, e koi ana i ka huis cadres e hoʻohui i ko lākou noʻonoʻo, hoʻoponopono i nā ʻano, a me ka hoʻomau mau e hoʻomaikaʻi, hoʻonui i ko lākou hiki ke hoʻokele ponoʻī a me nā mākau ma o ka hoʻomaʻamaʻa ʻana, a lilo i hui maikaʻi o nā cadres me ka noʻonoʻo ikaika, kaila maikaʻi, a me nā mākau ʻoihana.

3

Ma hope iho, ua mālama ʻo Mr. Zhang Jiawen, ka luna o ka hui pūʻulu, a ʻo Mr. Fang Yongfei, ka luna o ka Guanghua Empowerment, i ka ʻaha hōʻike, e hōʻike ana e komo ʻo Hongchen Group i kahi mokuna hou.

I kēia hanana, hoʻomaikaʻi pū ke koleke i nā lālā o ka papa hoʻomaʻamaʻa cadre mua o ka Hui Hongchen, a ua hōʻoia i kā lākou hana hana a me nā hana i loaʻa i ka hana. Ma ka hālāwai, mahalo ka luna a me ka luna nui i nā haumāna poʻokela a hāʻawi ʻia i nā palapala haumāna maikaʻi.

4

I kēia hoʻolālā hoʻomaʻamaʻa makahiki, ua hoʻokaʻawale ke koleke i ʻelua mau papahana. ʻO ka mua ka hoʻolālā huakaʻi no nā luna a waena a me nā luna, a ʻo ka lua ʻo ka hoʻolālā ʻo Ivy League no nā cadres waena a me nā mauʻu. I ka hoʻolauna ʻana, ua unuhi kikoʻī ʻia ka papahana papahana.

Ma hope o ka hoʻolana, e like me ka hoʻolālā hoʻomaʻamaʻa, ʻo Mr. Fang Yongfei, lunahoomalu o Guanghua Empowerment, i hoʻomaka i ka papa mua o ke koleke- "Lanakila i ka waena", a lanakila i nā haumāna āpau e kū nei me kāna ʻano ʻōlelo hoʻomākeʻaka a hoʻomākeʻaka hoʻi. waiwai kino ʻōlelo. ʻO nā pāhaʻi o ka paʻipaʻi i hoʻoulu ʻia i ka cadres hui i loko o ke kai o ka ʻike.

5

ʻO ka hoʻokumu ʻana o ka Pūʻulu a me ke Kulanui Hoʻomaʻamaʻa Manaʻo Guanghua i lawe mai i ke koko hou a me ke kōkua ikaika i ka hui. No kēia laulima laulima, pili nui ka hui pūʻulu i nā lilo kālā kūikawā no ka hoʻomaʻamaʻa ʻana i ka hoʻopukapuka, a kālele ana i ka hoʻomaʻamaʻa mākau hana o ka hapanui o nā cadres a me nā limahana. E pili ana i ka hoʻomohala ma ke ʻano he makakoho mua, ke aʻo ʻana ma ke ʻano he waiwai pau ʻole. Lana koʻu manaʻo e hoʻohui ka hapanui o nā cadres a me nā limahana i kā lākou hana maoli a me kā lākou pono pono hoʻomohala ponoʻī, a ma ke kumu o ke aʻo ʻana, hoʻomaikaʻi i kā lākou moʻomeheu moʻomeheu, hoʻokumu ʻia i kā lākou mau hana, hoʻomaikaʻi i kā lākou mākau hoʻokele a me nā hiʻohiʻona noʻonoʻo breakthrough, hoʻomaikaʻi iā lākou iho i ka hoʻokūkū, hoʻonui iā lākou iho i ka paio, a lawelawe i ka ʻoihana, E hana pū no ʻoe i nā kumuwaiwai pau ʻole. Hana pū me ka hui, holomua pū, kūkulu i kahi kime hoʻokele aʻo enterprising, a hana i kahi mokuna hou i ke kenekulia o Hongchen.


Ka manawa Post: Nov-26-2020